Korpa

Korpa

Dostava

Ukoliko želit robu možete naručiti i putem telefona. Radno vrijeme telefonske službe je radnim danima od 08.00 do 16.00. Za naručivanje telefonom neophodno je da posjedujee e-mail adresu.

Dostava košta 7 KM.

Način plaćannja

Za kupovinu putem sajta Big Foot moguće je plaćanje pouzećem.

  1. Plaćanje pouzećem podrazumjeva plaćanje iznosa sa narudžbe prilikom preuzimanja pošiljke.
  2. Plaćanje se vrši u gotovini, na ruke predstavnika eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas.
  3. Potrošač ima obavezu da pripremi tačan iznos novca za plaćanje

Isporuka naručenog artikla

Naručeni artikl putem sajta Big Foot biće Vam isporučeni posredstvom predstavnika kurirske službe koja vrši dostavu robe za nas u roku od 24 – 48 sato od trenutka kada smo Vam potvrdili narudžbu.

Kurirska služba će Vas kontaktirati telefonom prije isporuke.

Troškovi dostave bez obzira na vrijednost narudžbe su 7 KM. U slučaju odustanka od kupovine i povrata artikla, odnosno u slučaju zamjene poručenog artikla, Potrošač snosi direktne troškove povrata robe.

Isporuka naručenog artikla se vrši isključivo na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Kurirska služba koja vrši dostavu robe za nas, pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u vremenskom periodu od 8h do16h i subotom od 08h do 15h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Uobičajena praksa je, da Vas predstavnik eksterne firme koja vrši dostavu robe za nas, pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke.
Ukoliko Vas ni u ugovorenom ponovljenom terminu ne pronađe na ugovorenoj adresi, pošiljka će biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od narudžbe, te da ste ugovor raskinuli. 
Služba prodaje putem sajta Big Foot će  naknadno kontaktirati Potrošača kako bi ustanovili razlog neuručenja narudžbe, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju artikla.