Korpa

Korpa

Uslovi korišćenja veb-stranice www.bigfootobuca.com

1. Opšte informacije

Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše lične podatke prikupljamo, na koji način ih obrađujemo, u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i Vaša prava povezana s vašim podacima.

„Big Foot“ d. o. o., Trg Srpskih boraca, Prnjavor, Bosna i Herzegovina(dalje: „BigFoot“ ili “mi“) obrađuje lične podatke korisnika svojih usluga i posjetilaca stranice www.bigfootobuca.com u skladu s važećim propisima.

Poštujemo Vašu privatnost i obrađujemo lične podatke pošteno i zakonito, isključivo na osnovu valjanih pravnih osnova, odnosno u skladu sa Vašom saglasnošću za obradu.

2. Način i razlozi za obradu ličnih podataka

Korišćenje veb-stranice www.bigfootobuca.com
Pristup veb- stranici www.bigfootobuca.com je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Ukoliko odlučite da se registrujete, možete koristiti mogućnost naručivanja proizvoda na našoj stranici, ili primanja novosti putem elektronske pošte.

Prilikom Vaše registracije prikupljamo vaše ime i prezime, adresu elektronske pošte, poštansku adresu i broj telefona.

Drugim registrovanim korisnicima neće biti vidljivi Vaši lični podaci koje ste dobrovoljno unijeli prilikom registracije.

Lične podatke koje prikupljamo kroz registraciju obrađujemo kako bi vas upoznali s našim proizvodima i uslugama, te u svrhu poboljšanja kvaliteta sadržaja i funkcionalnosti ove stranice.

Lične podatke koje ste nam učinili dostupnima prilikom registracije obrađivaćemo za vrijeme postojanja ove stranice, odnosno za vrijeme trajanja Vaše registracije. Nakon toga, Vaše lične podatke ćemo brisati osim ako nam ne dopustite njihovo daljnje čuvanje.

Promotivne poruke
Ukoliko želite primati promotivne poruke o našim proizvodima i uslugama možete odabrati jednostavnu prijavu vaše e-mail adrese u veb-obrazac, bez potrebe registracije. U svakom trenutku možete odustati od primanja promotivnih poruka na način da sami isključite tu funkcionalnost kroz postavke Vašeg korisničkog računa ili da odaberete ponuđenu opciju povlačenja saglasnosti u primljenoj promotivnoj poruci ako se niste registrovali.

Promotivne nagradne igre i nagradni konkursi
Povremeno organizujemo nagradne igre i druga takmičenja. Lične podatke koje prikupljamo na ovaj način obrađujemo isključivo u svrhu realizacije nagradne igre, odnosno takmičenja (npr. objava imena dobitnika, za kontaktiranje sa dobitnicima, dostavu nagrade i sl.). Za učestvovanje u nagradnoj igri ili konkursu potrebni su nam vaše ime, prezime, e mail, kontakt telefon i adresa za dostavu nagrade.

Prikupljene podatke brisaćemo nakon isteka 12 mjeseci od objave dobitnika. Ukoliko ste na prijavnom obrascu za nagradnu igru pristali da primate promotivne poruke, u svakom trenutku možete odustati od primanja promotivnih poruka na način da odaberete ponuđenu opciju povlačenja saglasnosti u primljenoj promotivnoj poruci.

Ankete i upitnici
Kroz ankete i upitnike prikupljamo informacije o vašem zadovoljstvu našim proizvodima i druge korisne podatke kako bismo ih prilagodili vašim potrebama te u svrhe razvoja odnosa s javnošću. Rezultati sprovedenih anketa ili upitnika su isključivo sumarni i anonimni. Za učestvovanje u anketama ili upitnicima prijavljujete se svojom imejl adresom kroz veb-obrazac.

Kontaktiranje
Ukoliko nam se obratite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija.

3. Primaoci ličnih podataka

BigFoot će vaše lične podatke prosljeđivati drugim primaocima isključivo na osnovu zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudova).

Po potrebi, lični podaci će se prosljeđivati i pouzdanim partnerima radi omogućavanja korisničke podrške, održavanja informacijskog sistema, istraživanja tržišta ili sličnih potreba uz obavezne mjere o povjerljivosti i zaštiti podataka.

4. Zaštita ličnih podataka

Prikupljene lične podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup vašim ličnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne u pružanju naših usluga. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih duže nego što je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

5. Vaša prava

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših ličnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

pristup podacima koji se odnose na Vas;
ispravku ili dopunu vaših ličnih podataka kako bi uvijek bili tačni;
brisanje ličnih podataka;
povlačenje saglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka).

6. Kontakt za zaštitu ličnih podataka

Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu ličnih podatka možete uputiti na adresu elektronske pošte bigfootobuca@gmail.com

U skladu sa važećim zakonskim propisima kojima je regulisana zaštita ličnih podataka svaki zahtjev biće riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od prijema.

Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizovanu obradu ličnih podataka.

7. Pravila zaštite ličnih podataka drugih veb-stranica / trećih osoba trećih strana

Na ovoj stranici pronaći ćete linkove na druge veb-stranice ili portale. Pravila o zaštiti ličnih podataka na tim portalima mogu biti drugačija od ovih Pravila.

Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje ličnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti ličnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.

Ova pravila zadnji put su izmijenjena 24.02.2019. godine.