Korpa

Korpa

Kako naručiti online?

Dobar dan. Odlučio si se za online kupovinu i ne znaš kako to uraditi na najlakši način?

Mi ćemo ti pomoći. Sve korake pokazaćemo ti na osnovu našeg proizvoljnog primjera.

Prvi korak:

Pregledao si naš sajt i odlučio si da kupiš cipele, sandale ili nešto od galanterije.

Bez straha od naplaćivanja, odabereš cipelu i klikneš na “Izaberite veličinu”. To znači da ti dozvoljavamo da uneseš svoju veličinu obuće.

Drugi korak:

Svoju veličinu obuće označićeš kao na fotki ispod. Ne brini, ako ti ne budu odgovarale, možeš nam vratiti dostavljeni artikl. Zapamti, dostava je besplatna.

Treći korak:

Trećim korakom došao si na stranicu na kojoj ćeš upisati svoje podatke. Podaci su tajni, adresu će znati još kurirska služba koja dostavlja odabrane artikle. Upisaćeš svoje podatke, ime i prezime, adresu i broj telefona.

Broj telefona koristiti se prilikom dostave.

Kada ispuniš sve podatke, klikneš na polje “Naruči”, tj.završi narudžbu i to je to. Dalje narudžba bude procesuirana nama, dobiješ email od nas koji ti potvrđuje da si naručio odabrane artikle.

Ne brini, ništa ne plaćaš online, tj. ne plaćaš preko ovog sajta. Odabrane artikle platićeš kuriru kada ti dostavi narudžbu.

Četvrti korak:

Dva do tri dana nakon narudžbe, a možda i prije, dobićeš svoje odbrane artikle. Pozvaćte te kurir, pripremićeš tada novac, zapamti, samo onaj sa sajta, bez naplate dostave, i preuzećeš robu.

Pošto mi prodajemo samo najkvalitetniju obuću i galanteriju, vjerujemo da ćeš biti jako zadovoljan i odmah nam poslati poruku da je sve u redu.

Do sljedeće plate švrljaćeš našim sajtom u potrazi za novom narudžbom. 🙂

Srdačan pozdrav. Big Foot tim.